Блог

Бялото е на мода

Скоро фирма Ичо 2 имаше за задача да изработи врати в бял цвят. Разбира се, това не е нашата първа подобна поръчка, но и този път фирмата ни успя да очарова клиентите си и да ги зарадва. Както винаги коректността и перфектното ни представяне със задачата бяха оценени.

Лятото наближава и белият цвят допринася перфектно за топлата и уютна обстановка в дома. Също така белият цвят отваря помещението и го кара да изглежда двойно по-голямо, широко и посторно. Цветът е подходящ, кокто за малки така и за големи помещения.

На въпросното място поставихме три различни типа врати: плътна, остъклена и плъзгаща се.

DSC07009

Плътната врата се вписа идеално, така че да се откроява, но и да не изглежда не на мястото си.

DSC07005

Остъклената врата също „заспа“ на мястото си. Освен, че е остъклена и позволява да влиза светлина в стаята, тя е и плъзгаща и по този начин е подходяща и за по-малки помщения, без да пречи при отварянето и затварянето й.

DSC07003

 

Плъзгащата плътна врата стана като един нерезделим „аксесоар“ на стаята. Елегантна, не-натрапчива, удобна и практична.

Имаме множество примери за качеството, стила и като цяло представителността на нашите поръчки. Повече може да видите тук. Една от най-големите ни задачи е тази на един обект, част от т.нар. „Стара София“. Вратите, и не само, на този обект са с точно съобразени пропорции на формите, стъклата и т.н. Всичко от тази поръчка може да видите тук.

Ние ще Ви дадем разнообразни решения, които могат да спестят максимално много място, за да имате възможността да запълните останалата част от дома Ви с креативност и свежи идеи, които перфектно биха подхождали на вратата Ви.  В нашата фирма ще намерите приветливост, разбиране и изпълнение на нестандартни поръчки. Ако имате затруднение при избора на подходящата интериона врата, ние ще Ви помогнем, давайки Ви най-интересните и полезни решения според нас.

Съвсем скоро се включихме в големия екип на Facebook.Новата ни Facebook страница можете да посетите  тук.

При нас ще намерите решения за всеки вкус, стил и поглед . Заповядайте в нашето ателие на ул. „Пиротска“ 83, за да се уверите в качеството на нашата работа. Ще бъдете компетентно информирани и любезно обслужени. 🙂

 

 

 

 

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар