Блог

Врата Оберлихт

Фирма Ичо 2 предлага на своите клиенти различни типове врати за Вас и за да се спазят Вашите желания и условия.

При нас можете да намерите плъзгащи врати за дома и офиса, вътрешни интериорни врати от ламиниран МДФ, интериорни врати „Триплекс“, нестандартни решения, врати тип „Хармоника“ и др.

Един от типовете врати, които изработваме са врати с оберлихт.

Оберлихтът е архитектурно решение, при което естествената дневна светлина навлиза в помещението през прозорци, разположени над вратата.

20131003_150227-1024x768

 

Оберлихтът е иновационно решение, което не се предлага от всички фирми и точно това е причината да поръчате при нас. Оберлихтът може да бъде отваряем и не-отваряем. Отваряемият оберлихт може да се използва за проветряване и за изравняване на температурата в двете помещения.

collage-300x300

Имаме множество примери за качеството, стила и като цяло представителността на нашите поръчки. Повече може да видите тук. Една от най-големите ни задачи е тази на един обект, част от т.нар. „Стара София“. Вратите, и не само, на този обект са с точно съобразени пропорции на формите, стъклата и т.н. Всичко от тази поръчка може да видите тук.

 

Ние ще Ви дадем разнообразни решения, които могат да спестят максимално много място, за да имате възможността да запълните останалата част от дома Ви с креативност и свежи идеи, които перфектно биха подхождали на вратата Ви.  В нашата фирма ще намерите приветливост, разбиране и изпълнение на нестандартни поръчки. Ако имате затруднение при избора на подходящата интериона врата, ние ще Ви помогнем, давайки Ви най-интересните и полезни решения според нас.

Врати, осигуряващи Вашето спокойствие ще намерите само при нас.

Съвсем скоро се включихме в големия екип на Facebook.Новата ни Facebook страница можете да посетите  тук.

При нас ще намерите решения за всеки вкус, стил и поглед . Заповядайте в нашето ателие на ул. „Пиротска“ 83, за да се уверите в качеството на нашата работа. Ще бъдете компетентно информирани и любезно обслужени. 🙂

 

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар