Блог

Врата тип „Хармоника“

Най-новото, което фирма Ичо 2 може да Ви предложи е врата тип „хармоника“. Предназначението й е за икономия на пространство и са подходящи за дискретно разделяне на помещенията. Може да се изработят във всички цветове, от които се правят и останалите видове врати в дома, офиса или кабинета.

1

Механизмите, които са използвани са висококачествени и надеждни.

2

Тези врати са особено подходящи за тесни сервизни помещения, коридори или за преграждане на отделните стаи. Функционирането и използването им е лесно и удобно.

3

Когато вратата е в „сгънато“ положение не заема никакво място на стената , както би се случило с обикновена врата. Така всяка площ би била практично оползотворена.

4

Снимките към статията показват различните фази на заставане на вратата и нейният вид от двете й страни.

5

Марките, с които работим могат да Ви гарантират качество, поносими цени и сигурност. Повече информация за тях можете да намерите тук. Гарантираме Ви качествено изпълнение на поръчките Ви и това, че ще останете очаровани и доволни от резултата на вашия проект. Можете да срещнете разбиране, компетентност и желание за работа, които са доказателство за ефектно и перфектно изпълнение на поръчката.

За нас е важно клиентите ни да са доволни. Клиентът е доволен, когато получи внимание, съобразяване и отлично качество. С помощта на горе споменатите марки и фирми ние можем да Ви предоставим качество на  добри цени, за да бъдем възможно най-достъпни за всички и да бъдете сигурни за качеството на вашите поръчки.

Ние ще Ви дадем разнообразни решения, които могат да спестят максимално много място, за да имате възможността да запълните останалата част от дома Ви с креативност и свежи идеи, които перфектно биха подхождали на вратата Ви.  В нашата фирма ще намерите приветливост, разбиране и изпълнение на нестандартни поръчки. Ако имате затруднение при избора на подходящата интериона врата, ние ще Ви помогнем, давайки Ви най-интересните и полезни решения според нас.

При нас ще намерите решения за всеки вкус, стил и поглед . Заповядайте в нашето ателие на ул. „Пиротска“ 83, за да се уверите в качеството на нашата работа. Ще бъдете компетентно информирани и любезно обслужени.

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар