Блог

Врати, осигуряващи Вашето спокойствие

Фирма Ичо 2 отново успя да зарадва собствениците на един прекрасен апартамент, правейки невероятни врати. Новата поръчка изправи колектива пред предизвикателството да направи максимално шумоизолираща плъзгаща врата. Разбира се, фирмата успя да се справи с възложената задача, оставяйки клиентите доволни.

DSC06909

Вратата е изработена от ламиниран МДФ и на лайсните има вид четки, които предотвратяват от проникване на шум. Също така се използва максимално ползотворно отвора мажду двете стаи.

DSC06912

Врати, осигуряващи Вашето спокойствие ще намерите само при нас. За нас няма невъзможни неща, следователно и за вашите бъдещи врати. Остъкляваме, поставяме ковано желязо и всичко, което Ви хрумне. Предлагаме и външни врати, които също са с гарантирано качество, но не са по поръчка.

За нас е важно клиентите ни да са доволни. Клиентът е доволен, когато получи внимание, съобразяване и отлично качество. С помощта на горе споменатите марки и фирми ние можем да Ви предоставим качество на  добри цени, за да бъдем възможно най-достъпни за всички и да бъдете сигурни за качеството на вашите поръчки. При нас целта е Вие да дадете духът на вратата, ние да я направим според вашият вкус и издръжлива на всякакви условия. Фирмата ни предлага различни решения за различните помещения. Ако желаете интериорната Ви врата да бъде плъзгаща тя може да бъде на лицевата или на обратната страна на стената.

Друга врата, която изработихме на същия адрес е по-стандартна интериорна. Вратите на този адрес, а и не само, са изпипани, така че да са перфектно съразмерни, без да тежат и без да бъдат претрупани. Всичко при тази поръчка е направено с желание, стил и мярка.

DSC06917

Има вариант за поставяне на нова врата с каса върху старата. Предпочитан е особено за панелните жилища с метални каси. Отворът се стеснява само с 4 до 5 см общо. Има цветово разнообразие и възможност за изработка на една врата в два цвята, т.е. от едната страна да е един цвят, а от другата в друг. Това позволява разнообразие в обзавеждането на всички помещения в дома Ви и свобода в цветово отношение.

Врати, осигуряващи Вашето спокойствие ще намерите в нашето ателие на „Пиротска“ 83.

При нас всяка поръчка и желание става реалност, защото колкото идеи имате вие, толкова начина за изпълнение имаме ние 🙂

 

 

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар