Блог

Врати с уникално супер-гланц покритие

Последната поръчка която Ичо 2 изпълни беше на врати със супер гланцово покритие от мдф. Изпълнението беше както винаги перфектно, а резултата зашеметяващ. Вратите са с изключително лъскаво покритие. Толкова лъскаво, че спокойно можете да видите образа си в тях.  Перфектното покритие и изпълнение придава луксозен и изискан вид на всяко едно помещение. Размерите на вратите зависят изцяло от вас, а изпълнението от нас. Фирма Ичо 2 добави още един безупречен материал, от който може да превърне вашите мебелни желания в реалност. Супер гланцови врати, издаващи лукс, класа и модерен чар може да намерите само при нас на такива цени.

Ако сте човек, който харесва по-разчупените концепции, ако предпочитате да поръчате своята врата, а не да я закупувате вече готова и скучна, или ако просто размерите и пространството не позволяват поставянето на обикновена врата, то вашето място е при нас. В нашата фирма ще намерите приветливост, разбиране и изпълнение на нестандартни поръчки. Ако имате затруднение при избора на подходящата врата, ние ще Ви помогнем, давайки Ви най-интересните и полезни решения според нас. Ние ще Ви посъветваме за правилния материал и вид на вратата. Разбира се, окончателното решение зависи от Вас. Няколко съвета за избора на правилната врата можете да намерите тук.

За нас е важно клиентите ни да са доволни. Клиентът е доволен, когато получи внимание, съобразяване и отлично качество. С помощта на горе споменатите марки и фирми ние можем да Ви предоставим качество на  добри цени, за да бъдем възможно най-достъпни за всички и да бъдете сигурни за качеството на вашите поръчки. При нас целта е Вие да дадете духът на вратата, ние да я направим според вашият вкус и издръжлива на всякакви условия. Фирмата ни предлага различни решения за различните помещения. Ако желаете интериорната Ви врата да бъде плъзгаща тя може да бъде на лицевата или на обратната страна на стената.

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар