Блог

Всяка поръчка и желание става реалност

Разнообразието е основната отличителна черта на фирма Ичо-2. При нас ще намерите перфектно качество на отлични цени. За нас е важно клиента да е доволен и да се почувства оценен. Ние ценим мнението Ви и изпълняваме всичко по вашия проект за Различни типове врати от Ичо-2.

Разбира се, окончателното решение зависи от Вас. Някои от главните подробности, които трябва да се прегледат преди поръчката и закупуването на интериорна врата са размери, вид и материал, останалата част от интериора (дали вратата би се вписвала), функционалност и ползване (много хора ли я използват или не). Повече можете да намерите в тази статия.

Фирма Ичо 2 предлага на своите клиенти различни типове врати за Вас и за да се спазят Вашите желания и условия.

При нас можете да намерите плъзгащи врати за дома и офиса, вътрешни интериорни врати от ламиниран МДФ,интериорни врати „Триплекс“, нестандартни решения, врати тип „Хармоника“ и др.

Фирма Ичо 2 изработва най-различни и разноообразни поръчки за офиса, работното място и дома. Имаме множество примери за качеството, стила и като цяло представителността на нашите поръчки. Повече може да видите тук. Една от най-големите ни задачи е тази на един обект, част от т.нар. „Стара София“. Вратите, и не само, на този обект са с точно съобразени пропорции на формите, стъклата и т.н. Всичко от тази поръчка може да видите тук.

Ние ще Ви дадем разнообразни решения, които могат да спестят максимално много място, за да имате възможността да запълните останалата част от дома Ви с креативност и свежи идеи, които перфектно биха подхождали на вратата Ви.  В нашата фирма ще намерите приветливост, разбиране и изпълнение на нестандартни поръчки. Ако имате затруднение при избора на подходящата интериона врата, ние ще Ви помогнем, давайки Ви най-интересните и полезни решения според нас.

При нас всяка поръчка и желание става реалност, защото колкото идеи имате вие, толкова начина за изпълнение имаме ние

 

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар