Блог

Голям избор на интериорни врати

Ако сте човек, който харесва по-разчупените концепции, ако предпочитате да поръчате своята врата, а не да я закупувате вече готова и скучна, или ако просто размерите и пространството не позволяват поставянето на обикновена врата, то вашето място е при нас. В нашата фирма ще намерите приветливост, разбиране и изпълнение на нестандартни поръчки. Ако имате затруднение при избора на подходящата врата, ние ще Ви помогнем, давайки Ви най-интересните и полезни решения според нас. Ние ще Ви посъветваме за правилния материал и вид на вратата. Разбира се, окончателното решение зависи от Вас. Няколко съвета за избора на правилната врата можете да намерите тук.

Фирма Ичо 2 предлага на своите клиенти различни типове врати за Вас и за да се спазят Вашите желания и условия.

При нас можете да намерите плъзгащи врати за дома и офиса, вътрешни интериорни врати от ламиниран МДФ,интериорни врати „Триплекс“, нестандартни решения, врати тип „Хармоника“ и др.

Врати от МДФ, богата цветова гама – ламинирани или с боя, а вече и с регулируема каса със заоблени первази. Плаващите первази имат предимството, че „обират“ луфтовете, а тяхната заобленост ги прави по-красиви визуално. Другото им наименование „компенсаторни“ разкрива тяхната цел – компенсиране на разликите в ширината между зида и касата.

Последната поръчка която Ичо 2 изпълни беше на врати със супер гланцово покритие от мдф. Изпълнението беше както винаги перфектно, а резултата зашеметяващ. Вратите са с изключително лъскаво покритие. Толкова лъскаво, че спокойно можете да видите образа си в тях.  Перфектното покритие и изпълнение придава луксозен и изискан вид на всяко едно помещение. Размерите на вратите зависят изцяло от вас, а изпълнението от нас. Фирма Ичо 2 добави още един безупречен материал, от който може да превърне вашите мебелни желания в реалност. Супер гланцови врати, издаващи лукс, класа и модерен чар може да намерите само при нас на такива цени.

При нас ще намерите решения за всеки вкус, стил и поглед . Заповядайте в нашето ателие на ул. „Пиротска“ 83, за да се уверите в качеството на нашата работа. Ще бъдете компетентно информирани и любезно обслужени. 🙂

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар