Блог

Защо клиентите са доволни от нас

Фирма Ичо 2 изработва най-различни и разноообразни поръчки за офиса, работното място и дома. Имаме множество примери за качеството, стила и като цяло представителността на нашите поръчки. Повече може да видите тук. Една от най-големите ни задачи е тази на един обект, част от т.нар. „Стара София“. Вратите, и не само, на този обект са с точно съобразени пропорции на формите, стъклата и т.н. Всичко от тази поръчка може да видите тук.

Можете да видите едно от нашите изпълнения на клип в YouTube https://www.youtube.com/watch?v=WzsOG34KI7s .

Най-новото, което фирма Ичо 2 може да Ви предложи е врата тип „хармоника“. Предназначението й е за икономия на пространство и са подходящи за дискретно разделяне на помещенията. Може да се изработят във всички цветове, от които се правят и останалите видове врати в дома, офиса или кабинета.Тези врати са особено подходящи за тесни сервизни помещения, коридори или за преграждане на отделните стаи. Функционирането и използването им е лесно и удобно.

Един от типовете врати, които изработваме са врати с оберлихт.

Оберлихтът е архитектурно решение, при което естествената дневна светлина навлиза в помещението през прозорци, разположени над вратата. Оберлихтът е иновационно решение, което не се предлага от всички фирми и точно това е причината да поръчате при нас. Оберлихтът може да бъде отваряем и не-отваряем. Отваряемият оберлихт може да се използва за проветряване и за изравняване на температурата в двете помещения.

За нас е важно клиентите ни да са доволни. Клиентът е доволен, когато получи внимание, съобразяване и отлично качество. С помощта на горе споменатите марки и фирми ние можем да Ви предоставим качество на  добри цени, за да бъдем възможно най-достъпни за всички и да бъдете сигурни за качеството на вашите поръчки. При нас целта е Вие да дадете духът на вратата, ние да я направим според вашият вкус и издръжлива на всякакви условия. Фирмата ни предлага различни решения за различните помещения. Ако желаете интериорната Ви врата да бъде плъзгаща тя може да бъде на лицевата или на обратната страна на стената.

При нас всяка поръчка и желание става реалност, защото колкото идеи имате вие, толкова начина за изпълнение имаме ние.

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар