Блог

Интериорни врати, тип ” Kraft Master”

Фирма Ичо-2 Ви предлага множество решения за вашия дом, офис, кабинет и за всяко помещение, което искате да обзаведете. Всяка идея за обзавеждане, която имате, ще се постараем да превърнем в реалност с качествени материали, перфектно изпълнение и любезно и професионално обслужване.

Предлагаме стил, уют и разнообразие за вашия дом, чрез които сме се доказали на пазара като фирма повече от 20 години, на която можете да доверите вида на дома си.

При нас можете да откриете врати с пана с релефни форми. Различните видове могат да бъдат с хоризонтален или вертикален релеф. Покритието е с боя по RAL.

Моделите, които можете да изберете са : „Анатолия”, Милано”, „Перге”, „”Одеса”, „Мадрид” и други, които може да видите на място в нашето ателие на ул. „Пиротска” 83. Някои от моделите биха могли да бъдат остъклени със стъкло по Ваш избор.

Касите и первазите са със същото покритие като таблата и цялата врата има наистина красив вид. Вратата би могла да се изработи със скрити панти, магнитна брава и дръжка по Ваше желание. Пълнежът на вратата е тип „Пчелна пита”.

Вратите и от този тип могат да бъдат плъзгащи или  „чупещи се”.

Избирайки този вид врати Вие постигате красота и уют в дома си. В зависимост от формата на паното може да постигнете Ретро или модерна визия, която може да бъде подсилена с избора на перфектната дръжка или поставяне на стъкло.

Вратите в един дом са наистина важен елемент както  функционална гледна точка, така и от естетична. Ние ще Ви дадем разнообразни решения, които могат да спестят максимално много място, за да имате възможността да запълните останалата част от дома Ви с креативност и свежи идеи, които перфектно биха подхождали на вратата Ви.  В нашата фирма ще намерите приветливост, разбиране и изпълнение на нестандартни поръчки. Ако имате затруднение при избора на подходящата интериона врата, ние ще Ви помогнем, давайки Ви най-интересните и полезни решения според нас.

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар