Блог

Какво ни отличава от останалите на пазара

Врати от МДФ, богата цветова гама – ламинирани или с боя, а вече и с регулируема каса със заоблени первази. Плаващите первази имат предимството, че „обират“ луфтовете, а тяхната заобленост ги прави по-красиви визуално. Другото им наименование „компенсаторни“ разкрива тяхната цел – компенсиране на разликите в ширината между зида и касата.

Плъзгащата Ви врата може да бъде на лицевата или на обратната страна на стената. Също така може да бъде „вградена“ в стената и да минава и да се скрива в „пробити“ за тази цел отвори. Чрез поставянето на плъзгащи врати Вие пестите място, което често не е достатъчно, за да се реализират идеите Ви.

Най-новото, което фирма Ичо 2 може да Ви предложи е врата тип „хармоника“. Предназначението й е за икономия на пространство и са подходящи за дискретно разделяне на помещенията. Може да се изработят във всички цветове, от които се правят и останалите видове врати в дома, офиса или кабинета.Тези врати са особено подходящи за тесни сервизни помещения, коридори или за преграждане на отделните стаи. Функционирането и използването им е лесно и удобно

Един от типовете врати, които изработваме са врати с оберлихт.

Оберлихтът е архитектурно решение, при което естествената дневна светлина навлиза в помещението през прозорци, разположени над вратата. Оберлихтът е иновационно решение, което не се предлага от всички фирми и точно това е причината да поръчате при нас. Оберлихтът може да бъде отваряем и не-отваряем. Отваряемият оберлихт може да се използва за проветряване и за изравняване на температурата в двете помещения.

Какво ни отличава от останалите на пазара? Оптималното съотношение качество – цена, но най- вече ние изработваме вратите по размери взети от място, без ограничения за ширина на таблата, касата и дори на первазите.

При нас можете да намерите плъзгащи врати за дома и офиса, вътрешни интериорни врати от ламиниран МДФ,интериорни врати „Триплекс“, нестандартни решения, врати тип „Хармоника“ и др.

За някои от моделите височината може да достигне и до 240 см, които се предпочитат от хора, реновиращи апартаменти в „Стара София“ и харесващи  усещането за простор и размах.

Вратите, които изработваме могат да са на панти, плъзгащи, „чупещи- хармоника“ , единични или двойни…, т.е. ИЗЦЯЛО съобразени с Вашите предпочитания.

Заповядайте в нашето ателие на ул. „Пиротска“ 83, за да се уверите в качеството на нашата работа. Ще бъдете компетентно информирани и любезно обслужени.

 

 

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар