Блог

Качеството на вашите поръчки

Вратите и мебелите, произведени от Ичо-2 са с доказано качество. Ние ще Ви предложим висококачествени продукти изработени с доказали се на пазара марки за обков, плоскости, бои и т.н. „Клиентът винаги е на първо място“, може би звучи клиширано, но е напълно вярно. Фирмата ни изработва продуктите си специално за вас и изцяло по вашите виждания, размери и желания.

Ето и някои от фирмите, с които работим:

Относно обкова се доверяваме на фирми със здраво име като Интеза и Роси. Нашето сътрудничество е основано на отлични материали и отлични резултати, както и с другите фирми, с които работим.

Добрите ни отношения с фирми като Gorenje и Тека са основа на още по-добри и изпипани изпълнения. Красивата кухня изисква и красиви ел уреди, каквито горе споменатите фирми могат да Ви предложат и да останете очаровани.

Вратите ни са с панти на FERRARI, които ни предлагат фирми като Кент Импекс. Още едно доказателство за качество.

Плоскостите ни са предоставени от фирми като Хоссе, Соларис М, Ивел, Лемез и други. Това са фирми доказали се на българския пазар с вносни и тукащни стоки.

Масивът, който използваме за някои обзавеждания ни е предоставен от фирма Опус-44. Относно боядисването се доверяваме на боите RAL.

При направата на кухня е нужна и мивка, разбира се. Доверяваме се на фирми като Fat и Тека, поради тяхното доказано и утвърдило се име и качество.

За нас е важно клиентите ни да са доволни. Клиентът е доволен, когато получи внимание, съобразяване и отлично качество. С помощта на горе споменатите марки и фирми ние можем да Ви предоставим качество на  добри цени, за да бъдем възможно най-достъпни за всички и да бъдете сигурни за качеството на вашите поръчки.

 

 

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар