Блог

Нашите интериорни врати

Фирма Ичо 2 изработва интериорни врати по ваша поръчка, размери и идеи. Нашата цел е да можем да се справим дори с необичайни представи за вратата Ви. Интериорните врати, които ние изработваме са различни, нестандартни и разчупени. Проектите ни са впечатляващи поради факта, че са създадени според вашите виждания. При нас целта е Вие да дадете духът на интериорната Ви врата, ние да я направим според вашият вкус и издръжлива на всякакви условия

.

Ние ще Ви дадем разнообразни решения, които могат да спестят максимално много място, за да имате възможността да запълните останалата част от дома Ви с креативност и свежи идеи, които перфектно биха подхождали на вратата Ви.  В нашата фирма ще намерите приветливост, разбиране и изпълнение на нестандартни поръчки. Ако имате затруднение при избора на подходящата интериона врата, ние ще Ви помогнем, давайки Ви най-интересните и полезни решения според нас.

Естествено, както нестандартни и необичайни поръчки можем да изпълняваме и обикновени, като например изчистена врата от ламиниран МДФ. Съвсем накратко основните елементи за избора на правилната интериорна врата може да намерите тук, където се споменава информация относно размери, вид и материал, останалата част от интериора (дали вратата би се вписвала), функционалност и ползване (много хора ли я използват или не).

Какво ни отличава от останалите на пазара? Оптималното съотношение качество – цена, но най- вече ние изработваме интериорните врати по размери взети от място, без ограничения за ширина на таблата, касата и дори на первазите. За някои от моделите височината може да достигне и до 240 см, които се предпочитат от хора, реновиращи апартаменти в „Стара София“ и харесващи  усещането за простор и размах.

Има вариант за поставяне на нова врата с каса върху старата. Предпочитан е особено за панелните жилища с метални каси. Отворът се стеснява само с 4 до 5 см общо. Ламинатното покритие е с предимство пред интериорни врати с покритие от фолио, поради здравината и издръжливостта му. То е по-устойчиво на надраскване, при почистване и стареене. Има цветово разнообразие и възможност за изработка на една врата в два цвята, т.е. от едната страна да е един цвят, а от другата в друг. Това позволява разнообразие в обзавеждането на всички помещения в дома Ви и свобода в цветово отношение.

Заповядайте в нашето ателие на ул. „Пиротска“ 83, за да се уверите в качеството на нашата работа. Ще бъдете компетентно информирани и любезно обслужени. 🙂

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар