Блог

Новата ни Facebook страница

Съвсем скоро се включихме в големия екип на Facebook.Новата ни Facebook страница можете да посетите  тук.

Фирма Ичо 2 предлага разнообразие, подходящо за всеки вкус и стил, във всичките си изпълнения, както и при кухните и останалата част от интериора, така и при вратите. Всичко става по ваше желание, т.е. размери, цвят, модел и т.н. Всичко зависи от Вас, освен разбира се изпълнението. То е наша отговорност, която ние изпълняваме с огромна прецизност и точност.

Идеите и размерите зависят от вас, а изпълнението (гарантирано добро) от нас. Моделите ни са различни и разчупени, защото самите Вие създавате проекта за интериорните си врати. При нас целта е Вие да дадете духът на вратата, ние да я направим според вашият вкус и издръжлива на всякакви условия. Фирмата ни предлага различни решения за различните помещения. Ако желаете интериорната Ви врата да бъде плъзгаща тя може да бъде на лицевата или на обратната страна на стената.

Марките, с които работим могат да Ви гарантират качество, поносими цени и сигурност. Повече информация за тях можете да намерите тук. Гарантираме Ви качествено изпълнение на поръчките Ви и това, че ще останете очаровани и доволни от резултата на вашия проект. Можете да срещнете разбиране, компетентност и желание за работа, които са доказателство за ефектно и перфектно изпълнение на поръчката.

Ние ще Ви посъветваме за правилния материал и вид на вратата. Разбира се, окончателното решение зависи от Вас. Някои от главните подробности, които трябва да се прегледат преди поръчката и закупуването на интериорна врата са размери, вид и материал, останалата част от интериора (дали вратата би се вписвала), функционалност и ползване (много хора ли я използват или не). Повече можете да намерите в тази статия.

При нас ще намерите решения за всеки вкус, стил и поглед . Заповядайте в нашето ателие на ул. „Пиротска“ 83, за да се уверите в качеството на нашата работа. Ще бъдете компетентно информирани и любезно обслужени.

За нас е важно клиентите ни да са доволни. Клиентът е доволен, когато получи внимание, съобразяване и отлично качество. Фирмата ни предлага различни решения за различните помещения. Ако желаете интериорната Ви врата да бъде плъзгаща тя може да бъде на лицевата или на обратната страна на стената.

Врати, осигуряващи Вашето спокойствие ще намерите само при нас 🙂

 

 

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар