Блог

Остъклени врати

Фирма Ичо 2 предлага на клиентите си огромен избор от видове и начини за изработка на интериорни врати. Един от начините е чрез остъкляване.

23

Ако предпочитате да поръчате своята врата, а не да я закупувате вече готова и скучна, или ако просто размерите и пространството не позволяват поставянето на обикновена врата, то вашето място е при нас. В нашата фирма ще намерите приветливост, разбиране и изпълнение на нестандартни поръчки. Ако имате затруднение при избора на подходящата врата, ние ще Ви помогнем, давайки Ви най-интересните и полезни решения според нас. Ние ще Ви посъветваме за правилния материал и вид на вратата. Разбира се, окончателното решение зависи от Вас. Няколко съвета за избора на правилната врата можете да намерите тук.

Остъкляването помага на помещението да се „отвори“ повече оптически и едновременно с това да бъде преградено от съседното.

Всеки търси правилната алтернатива според интериора, разположението и мястото, което има. Важно е вашите интериорни врати да пасва на останалите мебели по цвят, материал, елементи и т.н. Вашите идеи могат да станат реалност при нас. Ние, от своя страна, ще предложим идеите си, за да стигнем до перфектния баланс между креативност, здравина и добра изработка. Вратата не е само една плоскост, която разделя две помещения. Тя е нещо, което крие изненади, нещо, което ни въвежда в дадено пространство. Обикновената врата, която можете да си купите от големите вериги за мебели, ще бъде готова, скучна и без вашият почерк. При нас целта е Вие да дадете духът на вратата, ние да я направим според вашият вкус и издръжлива на всякакви условия.

27

Остъкляването може да бъде направено с обикновено или с матово стъкло, зависи от предпочитанието на клиента, с различна форма, с интересен дизайн. Ако се колебаете какво да изберете, екипът на Ичо 2 ще Ви даде своето професионално мнение и Вие ще прецените дали това е правилното решение за Ваз и Вашия интериор. При нас целта е Вие да дадете духът на вратата, ние да я направим според вашият вкус и издръжлива на всякакви условия. Фирмата ни предлага различни решения за различните помещения.

При нас всяка поръчка и желание става реалност, защото колкото идеи имате вие, толкова начина за изпълнение имаме ние.

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар