Блог

Перфектни врати за перфектен дом

Намерили сте перфектния дом и искате да се чувствате уютно и приятно? Искате мебели и интериорни врати, които са красиви и стилни? Тогава решението за вас е фирма „Ичо 2“.

Фирма Ичо 2 предлага на клиентите си огромен избор от видове и начини за изработка на интериорни врати. Един от начините е чрез остъкляване.Остъкляването помага на помещението да се „отвори“ повече оптически и едновременно с това да бъде преградено от съседното.

Ако предпочитате да поръчате своята врата, а не да я закупувате вече готова и скучна, или ако просто размерите и пространството не позволяват поставянето на обикновена врата, то вашето място е при нас. В нашата фирма ще намерите приветливост, разбиране и изпълнение на нестандартни поръчки. Ако имате затруднение при избора на подходящата врата, ние ще Ви помогнем, давайки Ви най-интересните и полезни решения според нас. Ние ще Ви посъветваме за правилния материал и вид на вратата. Разбира се, окончателното решение зависи от Вас. Няколко съвета за избора на правилната врата можете да намерите тук.

Какво ни отличава от останалите на пазара? Оптималното съотношение качество – цена, но най- вече ние изработваме вратите по размери взети от място, без ограничения за ширина на таблата, касата и дори на первазите. Перфектно изпълнение до най-малкия детайл.

Вратите, които изработваме могат да са на панти, плъзгащи, „чупещи- хармоника“ , единични или двойни…, т.е. ИЗЦЯЛО съобразени с Вашите предпочитания. Фирма Ичо 2 изработва най-различни и разноообразни поръчки за офиса, работното място и дома. Имаме множество примери за качеството, стила и като цяло представителността на нашите поръчки. Повече може да видите тук. Една от най-големите ни задачи е тази на един обект, част от т.нар. „Стара София“. Вратите, и не само, на този обект са с точно съобразени пропорции на формите, стъклата и т.н. Всичко от тази поръчка може да видитетук.

Последната поръчка която Ичо 2 изпълни беше на врати със супер гланцово покритие от мдф. Изпълнението беше както винаги перфектно, а резултата зашеметяващ. Вратите са с изключително лъскаво покритие. Толкова лъскаво, че спокойно можете да видите образа си в тях.  Перфектното покритие и изпълнение придава луксозен и изискан вид на всяко едно помещение. Размерите на вратите зависят изцяло от вас, а изпълнението от нас. Фирма Ичо 2 добави още един безупречен материал, от който може да превърне вашите мебелни желания в реалност. Супер гланцови врати, издаващи лукс, класа и модерен чар може да намерите само при нас на такива цени.

При нас ще намерите решения за всеки вкус, стил и поглед . Заповядайте в нашето ателие на ул. „Пиротска“ 83, за да се уверите в качеството на нашата работа. Ще бъдете компетентно информирани и любезно обслужени. 🙂

 

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар