Блог

Различни типове врати от Ичо-2

Разнообразието е основната отличителна черта на фирма Ичо-2. При нас ще намерите перфектно качество на отлични цени. За нас е важно клиента да е доволен и да се почувства оценен. Ние ценим мнението Ви и изпълняваме всичко по вашия проект за Различни типове врати от Ичо-2.

Разбира се, окончателното решение зависи от Вас. Някои от главните подробности, които трябва да се прегледат преди поръчката и закупуването на интериорна врата са размери, вид и материал, останалата част от интериора (дали вратата би се вписвала), функционалност и ползване (много хора ли я използват или не). Повече можете да намерите в тази статия.

DSC06983

Това, разбира се, е само пример за някоя от нашите производства. В нашия сайт Ичо 2 може да откриете много други интериорни врати, обзавеждания за апартаменти, офиси, кабинети и много други. Вратите, които изработваме, са изпипани, така че да са перфектно съразмерни, без да тежат и без да бъдат претрупани. Всичко при тази поръчка е направено с желание, стил и мярка.

DSC06822

Врати, осигуряващи Вашето спокойствие ще намерите само при нас.

Врати, осигуряващи Вашето спокойствие ще намерите само при нас. За нас няма невъзможни неща, следователно и за вашите бъдещи врати. Остъкляваме, поставяме ковано желязо и всичко, което Ви хрумне. Предлагаме и външни врати, които също са с гарантирано качество, но не са по поръчка.

DSC04943

Съвсем скоро се включихме в големия екип на Facebook.Новата ни Facebook страница можете да посетите  тук.

При нас ще намерите решения за всеки вкус, стил и поглед . Заповядайте в нашето ателие на ул. „Пиротска“ 83, за да се уверите в качеството на нашата работа. Ще бъдете компетентно информирани и любезно обслужени.

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар