Блог

Решения за всеки вкус, стил и поглед

Фирма Ичо 2 изработва интериорни врати и мебели по ваш вкус и избор. Нестандартните поръчки, които сме изпълнявали са многобройни и, разбира се, винаги с перфектно качество, защото това е най-важното за нас и за Вас.

DSC05060

 

Това е една наша поръчка изработена от МДФ интериорни пана Craft Master „Милано“ и боя. Подобна поръчка има възможност да бъде плътна, остъклена или с оберлихт. Относно опцията с оберлихт тя може да се избере, ако е нужно да се затвори дадено пространство. Това пространство може да бъде използвано като място за съхранение на вещи или така както Вие искате. Цветът специално на тази поръчка е по RAL според избора на клиента. Забелязва се перфектното съединяване на елементите при оберлихта.

DSC05062

Идеите и размерите зависят от вас, а изпълнението (гарантирано добро) от нас. Моделите ни са различни и разчупени, защото самите Вие създавате проекта за интериорните си врати. При нас целта е Вие да дадете духът на вратата, ние да я направим според вашият вкус и издръжлива на всякакви условия. Фирмата ни предлага различни решения за различните помещения. Ако желаете интериорната Ви врата да бъде плъзгаща тя може да бъде на лицевата или на обратната страна на стената.

Има вариант за поставяне на нова врата с каса върху старата. Предпочитан е особено за панелните жилища с метални каси. Отворът се стеснява само с 4 до 5 см общо. Ламинатното покритие е с предимство пред интериорни врати с покритие от фолио, поради здравината и издръжливостта му. То е по-устойчиво на надраскване, при почистване и стареене. Има цветово разнообразие и възможност за изработка на една врата в два цвята, т.е. от едната страна да е един цвят, а от другата в друг. Това позволява разнообразие в обзавеждането на всички помещения в дома Ви и свобода в цветово отношение.

DSC05064

 

При нас ще намерите решения за всеки вкус, стил и поглед . Заповядайте в нашето ателие на ул. „Пиротска“ 83, за да се уверите в качеството на нашата работа. Ще бъдете компетентно информирани и любезно обслужени.

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар