Блог

Стилни интериорни врати за „Стара София“

Фирма Ичо 2 изработва най-различни и разноообразни поръчки за офиса, работното място и дома. Имаме множество примери за качеството, стила и като цяло представителността на нашите поръчки. Повече може да видите тук. Една от най-големите ни задачи е тази на един обект, част от т.нар. „Стара София“. Вратите, и не само, на този обект са с точно съобразени пропорции на формите, стъклата и т.н. Всичко от тази поръчка може да видите тук.

Вратите са изпипани, така че да са перфектно съразмерни, без да тежат и без да бъдат претрупани. Всичко при тази поръчка е направено с желание, стил и мярка. Направени са за да подхождат перфектно и за да бъдат стилни интериорни врати за „Стара София“.

Това, разбира се, е само пример за някоя от нашите производства. В нашия сайт Ичо 2 може да откриете много други интериорни врати, обзавеждания за апартаменти, офии, кабинети и много други.

Ние ще Ви посъветваме за правилния материал и вид на вратата. Разбира се, окончателното решение зависи от Вас. Някои от главните подробности, които трябва да се прегледат преди поръчката и закупуването на интериорна врата са размери, вид и материал, останалата част от интериора (дали вратата би се вписвала), функционалност и ползване (много хора ли я използват или не). Повече можете да намерите в тази статия.

Интериорните врати, които ние изработваме са различни, нестандартни и разчупени. Проектите ни са впечатляващи поради факта, че са създадени според вашите виждания. При нас целта е Вие да дадете духът на интериорната Ви врата, ние да я направим според вашият вкус и издръжлива на всякакви условия.

Ние ще Ви дадем разнообразни решения, които могат да спестят максимално много място, за да имате възможността да запълните останалата част от дома Ви с креативност и свежи идеи, които перфектно биха подхождали на вратата Ви.  В нашата фирма ще намерите приветливост, разбиране и изпълнение на нестандартни поръчки. Ако имате затруднение при избора на подходящата интериона врата, ние ще Ви помогнем, давайки Ви най-интересните и полезни решения според нас.

При нас всяка поръчка и желание става реалност, защото колкото идеи имате вие, толкова начина за изпълнение имаме ние 🙂

 

 

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар