Блог

Как да изберем правилната интериорна врата?

Някои от главните подробности, които трябва да се прегледат преди поръчката и закупуването на интериорна врата са размери, вид и материал, останалата част от интериора (дали вратата би се вписвала), функционалност и ползване (много хора ли я използват или не).

1. Размери: преди всичко останало трябва да се вземат размерите, според които ще бъде направена вратата. Те се снемат от професионалисти, за да няма никакви разминавания между отвора и самата врата направена от нас.

2. Материал и вид: има различни видове и материали за направата на интериорни врати. Има  врати със стъкла, плъзгащи се и т.н. Изборът е изцяло ваш, а изработката е от нас 🙂

3. Останалата част от интериора: новата Ви врата би пасвала по-добре на помещението, в което ще се намира, ако се вписва в останалата част от интериора. Поради тази причина преди закупуването и поръчката на врати трябва изборът да бъде добре премислен, за да бъде максимално уютно и точно всичко.

4. Функционалност и ползване: това е важно, защото по-декоративните врати са подходящи за места с по-малко преминаване, а по-здравите съответно за помещения, през които биха минавали повече хора.

Това накратко са точките, които трябва да се прегледат преди поръчката на врата, за да можете да се радвате на по-здрави, по-функционални и по-приветливи врати направени според вашите желания 🙂