Блог

Нов асортимент и свежи идеи

Фирма „Ичо 2” произвежда врати не само с прави ъгли, но и с наклонени страни, които следват контура на отвора. Те могат да са от ламиниран МДФ, Крафт мастер, МДФ боя или фурнир. Във вратите може да бъде поставено стъкло, във формата на вратата, т.е. то също може да не е под прав ъгъл.

През изминалата година увеличихме асортимента на вратите тип Крафт мастер и вече предлагаме нови видове. Те могат да бъдат боядисани в цвят по избор по RAL. Освен това този материал може да се използва,  както при плъзгащи врати преграждащи помещения, така и при гардероби.

 

На вратите, при желание на клиента могат да се поставят 3D панти, както и магнитна брава.

Всяка врата се изработва по индивидуални размери, съобразно отвора на помещението, желанието и възможностите на клиента. Ние идваме на обекта, вземаме размерите и така сме сигурни в качеството не само на изработката, но и на монтажа. Ако по някаква причина нивото на пода е задигнато след снемането на размерите, наш представител ще Ви посети отново, за да може разминаването да се отстрани своевременно и да се отстранят притесненията относно крайния резултат.

През цялостната ни дейност вече 20 години, стремежът ни е бил винаги да изграждаме и защитаваме доброто име на нашата фирма. Едновременно с това и да развиваме производството на нови продукти и всяко различно желание на клиента, макар и трудно, ние го приемаме като предизвикателство, което ни дава още по-голяма увереност в качеството на работата ни и уменията на хората от екипа.

Тази страница има 0 коментари

Оставете коментар